تقابل بین عرضه و تقاضا
نوشته شده توسط : آهن پرایس

بازار آهن طی دو هفته گذشته روزهای پر هیجانی را پشت سر گذاشت بطوری که چندین بار در روز شاهد افزایش و یا کاهش قیمت ها بودیم. در فصل زمستان و روزهای سرد سال که به دلیل بارندگی ها حجم تولید صنعتی در کشور پایین می آید، افزایش بهای قراضه دور از انتظار نیست. اما همین افزایش قیمت قراضه را باید در تقابل بین عرضه و تقاضا جست و جو کنیم که در هفته های اخیر تقاضای محدودی داشته است و موجب شد تا ضعف عرضه به چشم نیاید. در نهایت التهاب قیمتی در بازار آهن بخصوص در قیمت میلگرد آجدارموجب تحریک تقاضا شد و واقعیت بازار را نشان داد.

البته این بدین معنی نیست که قیمت های موجود متعادل است چراکه هنوز هم تقاضای موثر در بازار ضعیف است و در مقابل نیز موجودی انبارها با افزایش همراه بوده است. با توجه به موارد ذکر شده، در صورتی که تغییر جدیدی در بازار اتفاق بیفتد و همچنان میل به افت نرخ جدی تر از قبل باشد، احتما دارد که پتانسیل کاهش قیمت ها بیشتر از قبل خودنمایی کند. رسیدن به سیگنال کاهش قیمت خیلی هم دور از ذهن نیست اما باید روند بازار آهن طی ماه های اخیر را مورد بررسی قرار داد و بعد در رابطه با این موضوع پیش بینی کرد.

برای مثال، در ابتدای هفته شاهد افزایش قیمت آهن به صورت پلکانی بودیم که این امر ناخودآگاه موجب شد تا تقاضای سفته بازانه در بازار بیشتر شود. اما برخلاف انتظارات، تغییر جو روانی در بازار، تغییر رفتار آهن فروشان و همچنین تغییر حجم تقاضا منجر به تغییر فاز قیمت ها به صورت افزایشی شد. این در حالی است که در بازارهای جهانی میل به کاهش قیمت بیشتر به چشم می خورد و با توجه بهوضعیت بازار آهن طی روزهای جاری، پتانسیل افزایش بیشتر قیمت از این مسیر قابل انتظار نیست.

برای اطلاع از قیمت روز آهن آلات در کانال تلگرام آهن پرایس عضو شوید. 

 

 




:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 دی 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: